Missie, visie en strategie

Missie

Een sportproject is veilige plek waar je, je verbindt met jezelf, anderen, je toekomst en geluk.

Visie

Deelnemers kunnen door het ervaren van gevoel van veiligheid, in contact komen met zichzelf. Vandaaruit leggen ze de verbinding met anderen en met hun geluk en toekomst. Samen met de sportbegeleiders laten we jaarlijks 120 deelnemers per jaar positief uitstromen naar een opleiding of droombaan die bij hen past.

Strategie

Gelijkwaardig, op maat, voor iedereen is plek, humor is verplicht, zweten eigenlijk ook wel ;), leuk en fijn dat je er bent! We kunnen wekelijks 6 sportprojecten uitvoeren van 20 deelnemers. Dat zijn 120 deelnemers per jaar! Die hierna een startkwalificatie, opleiding of baan gaan doen die echt bij hun past.

Win win win win

Het allervetste is eigenlijk dat iedereen ervan profiteert. De eerste winst is er natuurlijk voor de deelnemers. Zij komen op een veilige plek waar je gezien en gehoord wordt en dat terwijl je niet eens van bewegen of nog erger sporten houdt;) De deelnemers vinden zichzelf en daarna hun richting. De doorverwijzers hebben duurzaam uitgestroomde kandidaten. De opbrengsten hiervan zijn ongeveer drie keer zo hoog als de kosten. Daarnaast doe ikzelf wat ik het allerleukste vind om te doen! 😉 En tot slot hebben we met de sportscholen de afspraak dat deelnemers worden gemotiveerd om na deelname aan het sportproject bij deze sportschool te blijven sporten. Kortom iedereen wordt er beter van. Dat wil toch iedereen;)

Contactgegevens:

KvK-nr: 66291267

Btw-id:  NL001585011B85

IBAN: NL35ASNB0942877004

t.n.v. Anne Jan Odinga Welzijn

Adres: Hoogstraat 78

Gemeente: Wijk bij Duurstede

Postcode: 3962es

Scroll naar boven