Team

Ik werk samen met Eric van der Meent en Quintus Thies. Wij vormen een team om in geval van langdurige ziekte of ander ongemak het project altijd doorgang te kunnen laten geven.

Zij hebben verschillende achtergronden in (jeugd)hulpverlening, coachen en het geven van training. Met beide mannen heb ik samen gewerkt op verschillende settings en ik voel mij daardoor volledig gesteund en ben erg trots dat wij dit samen doen.

Ik heb samen met Eric de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening gedaan. Daarna hebben we samen gewerkt op De Koppeling in Amsterdam. Wat destijds de Eredivisie binnen de gesloten jeugdhulpverlening werd genoemd. Eric is een echte coach. Hij zit tussen mensen in, maar verkeerd steeds op metaniveau waardoor hij is staat is om daar in te zoomen waar dit nodig is.

Met Quintus heb ik onder andere gewerkt in de Prachtwijken van Utrecht, met jongeren die weinig ander perspectief zagen dan het criminele pad op te gaan. Quintus zijn kracht ligt in het aan- en invoelen van een ander. Wat hij vervolgens heel mooi en respectvol kan verwoorden. Waardoor de ander inzichten krijgt als nooit te voren en hiermee aan de slag wil gaan.

Beiden zijn op hun eigenwijze krachtig op zowel groepen als individueel.

Eric van der Meent:

https://www.linkedin.com/in/ericvandemeent/

Quintus Thies:

Docent/coach Hogeschool Zeeland || Zelfstandige bij Hulpverbond ll systeemtherapeut i.o.

https://www.linkedin.com/in/quintus-thies-464288216/

Scroll naar boven