Voorlichting

Voorlichting en lesprogramma’s

Op het voortgezet onderwijs en in kerken geef ik voorlichting en les over seksueel grensoverschrijdend gedrag, relaties, intimiteit, seksualiteit en porno(verslaving). Dit doe ik door informatie te geven en door het gesprek met de klas op verschillende manieren aan te gaan over deze thema’s.

Voorlichting seksueel grensoverschrijdend gedrag

Doel is om specifiek jongens bewust te maken van hoe zij zich moeten en kunnen verhouden tot meisjes. Tijdens de voorlichting ligt de nadruk op het tegen gaan van seksueel grensoverschrijdend gedrag en wordt gewezen op de gevaren van social media. En in het bijzonder Sexting en Grooming. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van aansprekende rollenspellen. Er kan tegelijkertijd een specifiek programma voor de meiden gegeven worden door een meidenwerker.

In samenspraak met de school of kerkbestuur wordt er gekozen voor voorlichting en/of het lesprogramma. Bent u geïnteresseerd in de voorlichting en/of lesprogramma en wilt u eens vrijblijvend hierover doorpraten. Ik kijk graag samen met u naar de mogelijkheden. Bel of mail mij op 06-40798640 of welzijn@annejanodinga.nl

Scroll naar boven